Saznajte više

o nama

rmk promet d.d. Zenica je trgovinska kompanija koja već preko 40 godina egzistira na domaćem i međunarodnom tržištu i pored veoma složenih uslova poslovanja u godinama ekonomske recesije i dalje predstavlja jednu od vodećih trgovinskih kompanija u oblasti prometa crne i obojene metalurgije, nemetala, opreme i rezervnih dijelova za metalnu industriju, rudarstvo, građevinarstvo, metalopreradu, elektrodistribuciju, telekomunikacije i industriju. Rmk promet ima kvalitetnu ocjenu boniteta A+. rmk promet d.d. Zenica u svom poslovanju veliki značaj poklanja na politiku zadovoljstva kupaca, zadovoljstvo i motivaciju svojih uposlenika i drugih zainteresiranih strana (dobavljača, dioničara, finansijskih institucija,…).

Prodajni asortiman roba

U našem asortimanu možete pronaći čelične proizvode i poluproizvode i to:

– BETONSKI, GLATKI I REBRASTI ČELIK

– ČELIČNI UGAONICI I NOSAČI

– OKRUGLI, KVADRATNI I PLOSNATI ČELIK

– ARMATURNE MREŽE I REŠETKASTI NOSAČI

– ŠAVNE, ČELIČNE, BEŠAVNE I POCINČANE CIJEVI

– TOPLOVALJANI, HLADNOVALJANI, PERFORIRANI, POCINČANI, ALUMINIJSKI, BAKARNI, TRAPEZNI LIM

– ALUMINIJSKI PROFILI, ISTEGNUTI METAL, TALASASTVO PLETIVO

– ČELIČNI LIMOVI HVL I TVL

– METALNA GALANTERIJA 

Pored čeličnih proizvoda i poluproizvoda u asortimanu se također nalaze i materijali, proizvodi i oprema za rudarstvo, elektroindustriju, telekomunikacije, industriju:

– VIJČANA ROBA

– ELEKTRODE I ŽICE ZA ZAVARIVANJE

– BRUSNI I REZNI MATERIJAL

– UGALJ, MAGNETIT, TRASPORTNE TRAKE

– GRAĐEVINSKI MATERIJAL

– ELEKTROMATERIJAL, BOJE I LAKOVI

– VODOMATERIJAL

– PLASTENICI I OPREMA ZA PLASTENIKA

– RAZNI ALATI…

Sponzorstva i donacije

rmk promet d.d. Zenica je pouzdan i odgovoran partner, ne samo prema svojim kupcima, zaposlenicima, partnerima, investitorima, već i prema lokalnoj zajednici, društvu i okolini. rmk promet d.d. Zenica već godinama pokazuje da prati situaciju u društvu i da ima sluha da prepozna potrebe društva i zajednice u kojoj posluje.

Svojom strategijom razvoja kao društveno odgovorne kompanije godinama smo aktivni na području sponzorstva u održavanju kulturnih i sportskih manifestacija. Kroz aktivnosti usmjerenih prema lokalnoj zajednici ostvarujemo prepoznatljivost u javnosti i sa uspjehom kontinuirano gradimo ugled kompanije.

1. Organizovanje tradicionalne revije boksa pod nazivom “Čelična rukavica – Zenica 2010” u sportskoj dvorani Bilimišće (17.10.2010.).

2. U cilju razvoja sporta i unapređenja rada s mladima, rmk promet d.d. Zenica je tokom 2010. godine bio sponzor: ženskom košarkaškom klubu “Čelik” Zenica, košarkaškom klubu “Nets” Zenica i invalidskom odbojkaškom klubu “Bosna” Zenica

3. Evropsko prvenstvo u ragbiju za žene koje je održano na Kamberovića polju u Zenici od 09.05.2008. godine do 12.05.2008. godine na kome je učestvovala i reprezentacija Bosne i Hercegovine.

4. Internacionalni turnir sjedeće odbojke u Elblagu u Poljskoj koji je održan od 20.06.2008. do 21.06.2008. godine, na kome je učestvovao invalidski odbojkaški klub “Bosna” iz Zenice.

5. Kvalifikacione utakmice ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine u Zenici od 23.08.2008. do 30.08.2008. godine sa reprezentacijom Turske, Finske i Poljske.

Kulturne manifestacije

1. Četvrti internacionalni omladinski festival ilahija i kasida koji je održan 11.08.2010. godine u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici u organizaciji BZK “Preporod”.

2. Organizovanje kulturno-zabavne manifestacije Dani sevdaha “Vranduk 2010” od 11.07.2010. do 17.07.2010. godine u tvrđavi drevnog kraljevskog grada Vranduk.

3. Sedmi Festival bosanskohercegovačke drame koji je održan od 31.05.2008. do 07.06.2008. godine u Zenici u Bosanskom narodnom pozorištu.

4. Koncert filharmonijskog orkestra i diplomata Muzičke akademije koji je održan 17.06.2008. godine u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici.

5. Drugi omladinski fetival ilahija i kasida koji je održan 04.10.2008. godine u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici u organizaciji Bošnjačke zajednice kulture “Preporod”.

GODINA TRADICIJE
0 +
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0 +
POSLOVNIH PARTNERA
0
PROIZVODA U PONUDI
0